Voedselbostuin

Healing Garden & Voedselbostuin

Healing Garden bij Boekelo

De tuin is het Hart van de activiteiten van Ware Natuur

In deze bijzondere tuin* wordt gewerkt aan het herstel van de Aarde (Pancha Mamma) en de mens. Onder andere door het telen van gezonde, ‘vergeten’ groentes, kruiden, bloemen en fruit, op basis van permacultuur en het bostuinprincipe. Het is een Licht Krachtplek,  plek van onthaasting, verwondering, werken met de handen in Moeder Aarde en Satsang (Zijn met wat is).

Er wordt geëxperimenteerd met natuurlijke landbouwmethodes als permacultuur, No-Dig landbouw, gebruik van gefermenteerde compostthee, mulchen, agroforestry, etc. Deze ervaringen worden gedeeld met het lidmaatschap van Toekomstboeren

De tuin is een privé project, niet op basis van financiële winstgevendheid maar solidaire bijdrages. De werkelijke winst ligt in de beleving en het hart en bevordering van lichamelijke & geestelijke gezondheid en de bodem & natuur (Healing = heelheid)

De tuin is medio maart/april 2018 gestart en is  alleen onder begeleiding te bezoeken daar de plek in een voor publiek gesloten natuur-rustgebied ligt. Er worden  rondleidingen & workshops gegeven over voedselbossen, eetbare wilde planten, tuinieren met permacultuur, & gezonde voeding.  Zie de activiteiten pagina voor data.

©Google Earth opname zomer 2018

*op pdok.nl wordt de tuin als bijzondere groenvoorziening aangeduid!