Innerlijke Vrede

Workshop voor Innerlijke Vrede

Ruim 25 jaar heb ik ervaring opgedaan in het toepassen van diverse therapieën en spirituele oefeningen. Ondanks dat bleef ik als maar enorm oordelen, klagen over mijn omgeving. Ik realiseerde mij dat ik anderen leerde hoe het allemaal moest maar zelf geen innerlijke vrede ervaarde in het dagelijks bewustzijn. Begin 2009 kwam ik in aanraking met enige bijzonder eenvoudige oefeningen die bij een juiste toepassing een diepe werking kunnen hebben. De oefeningen staan bekend onder de namen EFT, TAT en BSFF.

Door het consequent toepassen van deze oefeningen is het mogelijk om in korte tijd echte innerlijke rust en vrede te vinden. Er ontstaat een diep gevoel van zelfacceptatie, dat niet langer wordt beïnvloed door de dagelijkse beslommeringen en emoties. De oefeningen zijn zo eenvoudig dat ze na verloop van tijd haast automatisch in je dagelijks leven worden opgenomen.

Om resultaat te boeken op psycho-emotioneel gebied is het van belang om regelmatig te oefenen en inzicht te verwerven in de juiste toepassing van de oefeningen. De cursus zorgt ervoor om de regelmaat vast te houden en biedt een veilige plek om met elkaar ervaringen te delen en het inzicht te verdiepen.

U kunt dit zelf doen door te beginnen een lijst samen te stellen van minimaal 50 oordelen over uw omgeving, over u zelf en anderen. Meer mag ook. Als u begint zult u zien dat er veel meer overtuigingen en oordelen in u zijn die blokkerend, vrede verstorend werken.

Vervolgens gaat u elke dag 1 tot 3 punten van de lijst behandelen met bovengenoemde methoden. Dat kost slecht 10 min. tot een half uur per dag. Na 2-3 maanden zult u het vredige resultaat merken!

Workshops Programma voor Innerlijke Vrede

Vraag naar de mogelijkheden