Voedselbostuin

Healing Garden & Voedselbostuin

Healing Garden bij Boekelo

De tuin is het Hart van de activiteiten van Ware Natuur

In deze nieuwe tuin wordt gewerkt aan het herstel van de Aarde (Pancha Mamma) en de mens. Onder andere door het telen van gezonde, ‘vergeten’ groentes, kruiden, bloemen en fruit, op basis van permacultuur en het bostuinprincipe. Het is een Ruimte van Liefde in wording, naar de boeken over “Anastasia” van Megre: plek van onthaasting, verwondering, werken met de handen in Moeder Aarde en Satsang (Zijn met wat is). Er wordt geëxperimenteerd met natuurlijke landbouwmethodes als permacultuur, gebruik van gefermenteerde compost, mulchen, agroforestry, etc.

De tuin is een privé project, niet op basis van financiële winstgevendheid maar hopelijk wel kostendekkend. De werkelijke winst ligt in de beleving en het hart en bevordering van lichamelijke & geestelijke gezondheid en de bodem & natuur (Healing = heelheid)

De tuin is medio maart/april 2018 gestart en is  alleen onder begeleiding te bezoeken daar de plek in een voor publiek gesloten natuurrustgebied ligt. Er worden v.a. 2019 zo nu en dan besloten rondleidingen & workshops gegeven over eetbare wilde planten, de bijtjes en de bloemetjes, tuinieren met permacultuur, & gezonde voeding. V.a. 2020 worden meer openbare activiteiten gehouden, als de basis van de tuin in evenwicht is. Zie de agenda voor data.

©Google Earth opname zomer 2018