Soul Body Fusion

Soul Body Fusion bannerDeze healing is ontwikkeld door Jonette Crowley, bekend van de Adelaar & de Condor en ook het boek Soul Body Fusion. Jouw ziel of hogere zelf wordt optimaal verbonden met je lichaam zodat jouw zielenpotenties zich beter kunnen manifesteren in dit leven. De frequentie van Soul Body Fusion is het meest aangepast aan deze tijd en de Nieuwe Aarde.

Terwijl je in het energieveld zit wordt de energie van je ziel meer in je lichaam gebracht. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen.

Tijdens deze sessie waarin we tegenover elkaar zitten word je door mij omringd door een speciaal energieveld (2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen) van een hoge frequentie. Jouw ziel verbindt zich dan middels een uitgesproken intentie met je lichaam. De energie gaat dus niet via de healer! Een belangrijk verschil met andere healingmethoden.

Wat mensen tijdens de fusion ervaren verschilt per persoon want er gebeurt precies wat nodig is. Er wordt op dat moment aangeraakt wat aangeraakt mag worden, gezien wat gezien mag worden. Veel mensen ervaren een tintelend gevoel dat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft. Na de Fusion voelen veel mensen zich vreugdevoller, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht.

De sessies kunnen allen in de praktijk plaatsvinden of via de telefoon. Ik raad aan om minimaal 3 sessies te volgen maar meer of minder sessies zijn ook mogelijk.

Ook kun je deze sessie combineren met een ander consult, voedingsadvies, EFT maar niet een ander healingconsult.

Tarieven

€ 35,- voor 1 Soul Body Fusion sessie in de praktijk of op afstand (ca. 30 minuten)

€ 95,- voor drie sessies met tussenpauzes van resp. 1 week en 3 weken (aan te bevelen!)

Philip is erkend Soul Body Fusion® Practioner sinds 9-5-2014 en is sinds jaren een ervaren en krachtig  healer.

Aangesloten bij Soul Body Fusion Nederland

Disclaimer

Dit is een goede ondersteuning bij lichamelijke en psychische klachten maar nooit een vervanging van een consult met of behandeling door je arts of hulpverlener.