Healing

Doordat de Aarde nu in een versnelling evolueert kunnen veel mensen dit emotioneel en spiritueel niet meer bijbenen. Hieruit kunnen psychische en lichamelijke klachten voortvloeien.

Het is een diep doorwerkende healing op alle niveaus, van fysiek, cellulair*, chacra’s en meridianen, etherisch, astraal, mentaal en causaal tot en met de spirituele gebieden van heel de mens. Energetische patronen, miasmas en blokkades uit heden en verleden, ook uit vorige levens, voorouderlijnen, voorgeboortelijke werelden en paralelle universa worden getransformeerd in Licht en Liefde en geheeld, in harmonie gebracht.

Hierbij gebruik ik eventueel intuïtief een sjamanendrum, Tibetaanse klankschalen en edelstenen.

Wat gebeurt er?

De healing bestaat uit drie fasen:

  1. Verwijderen van energetische en emotionele ballast op alle niveaus.
  2. Transformeren van energie naar een hogere dimensie, Licht en Liefde.
  3. Herverbinden en aarden van en met je Ware Natuur, dat wat je in je kern bent.

Elke behandeling is individueel aangepast. Er wordt geen speciaal resultaat beloofd of afgedwongen. Je krijgt precies die energie die jij nodig hebt en ook psychisch en lichamelijk aan kan.

Na een korte anamnese worden negatieve, storende energieën verwijderd en kan de eigenlijke healing beginnen.

Wat kunt u verwachten?

Met welke klacht of vraag u ook komt, in eerste instantie wordt heel de mens geheeld. Ook al kunnen de resultaten van deze healing wonderbaarlijk zijn, of er genezing op fysiek of psycho-emotioneel nivo plaats vindt valt van te voren niet te voorspellen. Dit kan niet worden afgedwongen. Er gebeurt wat er gebeurt. Een healing (en elke vorm van reguliere of natuur-geneeskunde) schept enkel zo gunstig mogelijke voorwaarden voor het natuurlijke zelfgenezend vermogen van elk lichaam, naar beste weten en kunnen van de arts/therapeut.

Meestal zijn er minimaal drie sessies nodig om de helende energieën goed te laten doorwerken. Soms zijn er meer behandelingen nodig.

De healing kan gecombineerd worden met EFT, TAT of BSFF, een voedingsadvies, Bachremedies, Schusslerzouten, e.a. middelen.

Disclaimer

Dit is een goede ondersteuning bij lichamelijke en psychische klachten maar nooit een vervanging van een consult met of behandeling door je arts of hulpverlener.